Thursday, 22 December 2011

Tuesday, 20 December 2011

Sunday, 18 December 2011

A Friend Is One Who Knows You & Love You Just The Same <3


 nurul fitri muhd hassan :)
she's nuts ! haha.
bout this anak kapt.hassan ,act dgn dia lah aku paling lame kenal sejak tadika kan awak ? :p so then pasal dia a-z dah ade dlm poket selua aku -,-' dia ,baik sangat-sangat-sangat :) kadang2 terlampau baik sampai aku meleleh hingus tahan nak nangis.masa aku form 1 something memalukan jadik dekat aku.JATUH TOILET sampai ambulans datang asrama *kelam kabut macam nak mati segala bagai jea arh kan kan -_-' haha.lepas balik dari hospital tuh ,dia dah ironkan baju sekolah aku.terharu :') tengok mcm simple jea kan tapi siyesly aku terharu gile time tuh.tapi sia2 jea ironkan baju aku sebab aku dapat MC SEMINGGU ! xD tapi 1 benda jea yang aku anti dengan dia niehhhh ! duk hostel kalau pagi2 nak ke toilet sumpahh aku takkan kejot dia harammmnya dia nak bangun ! -_-' ratu tidur !
 adilah husni salahuddin
shes amazing ! <3 dila ,act aku sayang kau bangat !thanks yaww sebab rumah kau penah jadi rumah nombor 3 aku lepas asrama :DD haha.parents siblings kau terbaik okay ! ;) kak farah yang slalu bagi aku melatah tak tentu hala -,- kak aishah yg aku selalu malu2 taik kucing -.- dgn arwah kucing ko yg selalu kaco aku sembahyang ,gigit kaki aku time tido -,-tapi dgn mak ayah ko ,aku tak reti nak malu kan kan :DD HEHE.mak ko masak sedap sangat sampai aku malu nak tambah  5 6 kali :DD bilik tengah tuh ,aku RINDU :'(

 nurul adila rosli <3
inilah teman aku time bangun pagi2 nak pegi toilet -.-' sekali dgn yus.dah bape abad aku tak penah panggil dia ikot nama ic.kan SENYUMMMM kannn ? ;) masa form5 penahh ade kejap perang dingin dgn dia.ntahhh angin mane yang dtg nak dekat seminggu kot ktorng tak tego.tapi takdelaa gaduh mulut.just dia diam.aku pun dia.aduhai ! bapak gila tragis kot.gaduh gaduh pon tapi still tido sebelah sebelah.HAHAHA !nyum ko tau tak tiap2 malam aku merana menderita tau !
 'bila la kite nieh nak bebaik nyum ,aku nieh nak rase kipas niehh panasss kot !nak cakap dah segan sebab tgh perang dingin -..-'
tapi scene kita berbaik balik tuh alamak kau boleee buat CEREKARAMA tayang kat tb3 +.+
terima kasuh laa wahai stoking sebab kau SHILOP-SENYUM kembali berdua bersatu *.*
 ainur syahidah abdul rahim <3
rasanya dalam antara kitaorang berenam dia lah yang perangai paling matured :) 
*yang 5 lagi sumpah macam bebudak terencat akal xDD 
pandai kot makcik sorang ni.dia dah sambung degree dkt UiTM lepas habis matrik hari tuh.banyak tolong aku dalam kes topup menopup ;DD kalau keluar reramai dia lahh yang jadik driver tak berbayar ktorang.dalah jadik driver ,tapi ktorang tak penah bagi pon duit minyak -.-' *ain ,kau ade rase macam nak penampar ktorang tak ? ;DD
ain ,thanks tau masa form3 kat asrama dulu kau sanggup tidur dgn aku malam malam :(
*nasib kau lah sebab dapat kawan macam aku nieh yang penakut tahap gaban xD 
okay. yang kat bawah nieh hadiah birthday dari aku dengan dila untuk ain.comel sangat kan menatang nieh <3
 
 SHIELA = LOP + EIN + DILA
 tapi kotak hadiah tuh 100% dilah yang siapkan :)
* gamba nieh aku copy dekat fb ain T________T
nur aulia fathin sohib
ini pon jarang panggil name dlm ic mulut dah ter-biasa panggil dia nyit = KENYIT :) penah hidup dlm asrama dgn dia cuma setahun jea sebab masuk pon sebab PMR :'( baik hati sesangat asal parents dia datang jea mesti bawak makanan bebanyak kongsi reramai. *budak asrama macam ktorang memang kebulo pelalap pntang ade bau makanan jea mesti laju jea kaki nieh xDD
 nor umairah ahmad jamhari <3
kakak sorang ni hebadd kau nyahh *.*
penerima anugerah maal hijrah peringkat kebangsaan 
*tapi aku lupa tahun berapa :DD siap tangkap gambar sebelah Dr.syed muzafar syukor lagi kauuuu T_______T
pelajar terbaik PMR negeri Perak 2007
* engkau hado ? :DD
skang akak sorang nieh tengah buat TESL dekat maktab :) doakan ehh cita cita dia tercapai.